فروشگاههای آنلاین امروزه بستری را فراهم کردهاند تا از طرفی فروش محصولات و خدمات برای ارائهدهندگان آنها کم هزینه و آسان باشد و هم خریداران بتوانند به سادگی آنچه که نیاز دارند را پیدا و خریداری کنند. فروشگاههای اینترنی از آنجاکه خرج و مخارج فروشگاهها و مغازههای دنیای واقعی را ندارند بسیار با صرفهتر و سودآورتر هستند. در ادامه این مقاله با نحوه راهاندازی فروشگاههای اینترنتی آشنا خواهید شد.
- محدود نبودن فروشگاه به یک بازه زمانی و ساعت کاری خاص
- محدود نبودن آن به یک منطقه یا محدوده جغرافیایی خاص
- صرفه جویی در وقت و هزینه برای خریدار و فروشنده
- در اختیار داشتن بستر پهناور اینترنت برای تبلیغ محصولات
- امکان فروش محصولات و خدمات در تمام ساعات شبانه روز
- امکان دریافت سفارش از نقاط دوردست و ارسال محصولات بکمک پست
- انجام عملیات بانکی و مالی بصورت خودکار
انتخاب زمینه کاری و شیوه ارائه محصولات و خدمات در فروشگاه مسئلهای پر اهمیت است. یک طرح و برنامه مشخص که چگونه محصولات در فروشگاه معرفی و در دسترس قرار گیرند تا برای مشتریان جذاب باشند، به رونق کسب و کار کمک فراوانی خواهد کرد.
بعداز طرح اولیه و مشخص کردن اهداف، گام بعدی انتخاب و بکارگیری یک سیستم فروشگاه ساز اینترنتی خواهد بود. پایداری و همیشه در دسترس بودن فروشگاه، از اولویتهای اصلی در انتخاب یک سیستم فروشگاه ساز است. همچنین پشتیانی خوب و همیشگی از فروشگاه بسیار مهم میباشد. فروشگاه اینترنتی همچون مغازه شما در دنیای واقعی از اهمیت بالایی برخوردار است و میتوان از طریق آن درآمد بیشتری در مقایسه با یک مغازه در دنیای واقعی کسب کرد. از این رو در اختیار داشتن یک تیم حرفهای و مجرب برای پشتیبانی از فروشگاه نیز از ارزش بالایی برخوردار است.
- کیفیت خدمات و پشتیبانی از فروشگاه.
- امکاناتی که فروشگاه در اختیار شما قرار میدهد.
- دارا بودن محیطی ساده برای مشتریان که بدون سردرگمی بتوانند خرید نمایند.
- امکان تغییر یا افزودن امکانات جدید به فروشگاه در آینده بر حسب نیاز کاربر.
- هماهنگ بودن با سیستمهای بانکی و درگاه بانکها و پست.
- بهینه سازی شده برای موتورهای جستجوی وب برای کسب رتبه بالا در نتایج جستجو
- امنیت بالا در حفظ اطلاعات درون فروشگاه.
- داشتن دمو برای آشنایی با محیط فروشگاه و دیدن قابلیتهای آن.
- پخش مدیریتی ساده اما در عین حال کاربردی که تمام نیازهای مدیر فروشگاه را پاسخگو باشد.
- امکان هماهنگی با سیستمهای حسابداری و مالی.
تصور کنید در آینده بخواهید کسب و کار خود را گسترش دهید. پشتیبان و ارائه کننده سیستم فروشگاه ساز باید بتواند فروشگاه را هر زمان مطابق با خواستههای شما توسعه دهد، با نرمافزار مختلف مانند حسابداری و انبارداری وفق دهد و قابلیتهای جدید به آن بیافزاید.
علاوه بر فروش کالاها و محصولات فیزیکی، از طریق یک فروشگاه اینترنتی میتوان کالاهای مجازی مانند کد شارژ، فایلهای پیدیاف، موسیقی و نرمافزار را نیز به فروش رساند. به نحوی که خریدار بعداز پرداخت آنلاین وجه، بصورت آنی به کالای مورد سفارش خود دسترسی داشته باشد. آراد شاپ نرمافزار فروشگاه سازی است که تمام ویژگیهای نام برده شده را در خود گنجانده و از یک پشتیبانی نیرومند نیز بهره میبرد. حتی اگر زیاد فرصت سر زدن به دنیای مجازی را ندارید، آراد شاپ میتواند هنگام ثبت یک سفارش جدید، شما را از طریق پیامک آگاه کند. درصورتیکه نیاز داشته باشید میتوانید فروشگاهتان را از طریق اپلیکشن موبایل یا از طریق نرمافزار دسکتاپ و بدون باز کردن مرورگر مدیریت نمایید.
علاوه بر افرادی که مایلند کسب و کاری اینترنتی بوسیله ایجاد یک فروشگاه آنلاین برای خود راه اندازی کنند، آراد شاپ با ارائه امکانات ویژه برای شرکتها میتواند سیستمی یکپارچه شامل فروشگاه اینترنتی، بخش مدیریت امور مالی و حسابداری شرکت، پرتال خبری شرکت و سیستم ارتباط با مشتری بکار گرفته شود. بدین ترتیب میتوان کل سیستم را از یک پنل مدیریتی یکپارچه قابل دسترس درون وب سایت، اپلیکیشن موبایل و نرمافزار دسکتاپ در هر زمان مدیریت نمود.
- دارای سیستم پیگیری سفارشها برای آگاهی از وضعیت جاری سفارش ثبت شده.
- امکان ایجاد گالری تصاویر برای محصولات.
- تولید خودکار تصویر کوچک از محصولات.
- امکان تعریف فیلدهای متناسب با محصولات. به عنوان مثال رنگ یا سایز برای پوشاک.
- اطلاع رسانی به مدیریت فروشگاه یا مشتریان از طریق پیامک یا ایمیل.
- متصل به درگاه پرداخت آنلاین بانکها.
- امکان ایجاد ارتباط با سیستمهای پستی.
- قابلیت فروش محصولات مجازی مانند کد شارژ یا فایل در کنار محصولات فیزیکی مانند کتاب یا پوشاک
- امکان مدیریت فروشگاه از طریق مرورگر، اپلیکیشن موبایل، نرمافزار دسکتاپ
- امکان تبدیل به بک سیستم یکپارچه. فروشگاه اینترنتی، حسابداری، دستمزد، ارتباط با مشتری، پرتال اداری.
برای آگاهی بیشتر از چگونگی راهاندازی فروشگاه اینترنتی خود و مقایسه نسخههای مختلف میتوانید از این لینک دیدن کنید: فروشگاه ساز