روت کردن به معنای دسترسی به تنظیمات پایه دستگاه است. در حالت عادی امکان تغییر این تنظیمات روی گوشی وجود ندارد و توسط سازنده دستگاه یکبار انجام شده و کاربر دیگر به آنها دسترسی ندارد. اما با روت کردن میتوان این تنظیمات مخفی را روی دستگاههای اندرویدی تغییر داد. به کمک اپلیکیشن Framaroot به سادگی اکثر دستگاهها قابل روت کردن هستند. در ادامه مطلب به شیوه کار با این Application نیز میپردازیم. روت کردن دستگاه دست شما را برای انجام هر نوع تغییری باز خواهد کرد.
- برخی اپلیکیشنها نیاز به دسترسی روت دارند. مانند اپلیکیشنهای بکاپگیری.
- اپلیکیشنهای پیشفرض و بلااستفاده که توسط سازنده دستگاه روی آن قرار داده شدهاند تنها با دسترسی روت قابل حذف هستند.
- سازندگان معمولاً سرعت پردازشگر دستگاه را متناسب با نوع باطری و کارایی دستگاه در نظر گرفته و آنرا کاهش میدهند. در حالت روت میتوان این محدودیتها را برطرف نمود.
- شخصیسازی تمام جزئیات محیط سیستم عامل اندروید تنها با دسترسی روت امکانپذیر است.
- روت کردن دستگاه امکان نصب نسخههای جدید و مختلف اندروید را روی گوشی میسر میکند.
توصیه میشود قبل از انجام هرگونه تغییر از دستگاه خود بکاپ تهیه نمایید تا در صورت ایجاد مشکل بتوانید آنرا به حال قبل بازگردانید. برای روت کردن دستگاه به وسیله Framaroot بعداز دانلود اپلیکشین و اجرای آن از درون لیست برنامههای نصب شده، Install Superuser را داخل برنامه انتخاب کنید و یکی از گزینههای Install Superuser یا Install SuperSU را برگزینید. بعداز آن پیامی مبنی بر روت شدن دستگاه مشاهده خواهید کرد. سپس دستگاه را ریستارت نمایید تا روند روت کردن تکمیل شود.
با توجه به ماهیت این اپلیکیشن ممکن است برخی آنتیویروسها هنگام دریافت آن به شما هشدار دهند. در صورت مواجه با چنین اخطاری میتوانید موقتاً نرمافزار ضد ویروس خود را غیرفعال نمایید.